Cautare

291 de rezultate pentru "concertul dalaras" (3.21 secunde)
Concerte grandioase cu mii de oameni au avut loc in mai multe orase din Rusia. La concertul de pe un stadion a participat si Vladimir Putin.
Ultima data cand si-a demonstrat inteligenta, cultura generala, gusturile artistice si talentul oratoric in public a fost chiar la concertul Depeche Mode, unde a frunzarit reviste de lenjerie intima, pentru a-si demonstra superioritatea fata de monstrii sacri de pe scena, prea slabi pentru gustul ei, iar la sfarsitul show-ului, unul dintre cele mai asteptate si mai frumoase pentru iubitorii de muzica buna din Romania, tot ce a gasit de cuviinta sa aprecieze cu privire la grandiosul concert a fost ...
Romanul il priveste cu admiratie dansind la mare cu tigancile, pornind in tromba cu masina proprie dupa o noapte de sprit, sau fumind in spatele scenei la concertul ginerelui sau.
Este clar ca o astfel coalitie anti-Basescu si anti-PD nu poate fi benefica pentru o buna guvernare si cu atat mai putin pentru o afirmare a Romaniei in concertul european.
Angela Gheorghiu scrie ca trebuia sa participe la concertul de 14 iulie. Ea spune ca dirijorul Cristian Macelaru a dus-o cu vorba.
O cupola mare, mare si neagra (precum prelata pusa la concertul lui George Michael sa acopere rusinea putinilor spectatori) s-a pravalit peste Romania si ne-a prins in capcana.
Am avut o relatie profesionala pana cand a venit el cu un buchet de flori si m-a invitat la concertul sau, unde i-am cunoscut totodata parintii.
Evenimentul de lansare a avut loc la clubul The Barrel din centrul vechi al Capitalei, iar concertul de lansare va avea loc pe 18 mai 2011, la ora 20:30, in the Silver Church Club din Bucuresti.
Ultima oara am ramas impresionata de concertul lui Adele, sustinut la Royal Albert Hall, in Londra. Am ce invata de la fiecare om de succes.
Stefan Banica s-a imbolnavit! Artistul a fost nevoit sa isi reprogrameze un concert pregatit de luni intregi. Se pare ca o laringita acuta ii da batai de cap, astfel acesta fiind nevoit sa amane concertele din perioada urmatoare.
Dupa ce zeci de mii de romani au asteptat la coada ore, pentru a cumpara bilete la concertul Coldplay, "antreprenorii" de pe mai multe site-uri de vanzare, care au prins bilet, au inceput sa le vanda la supra-pret.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com